Plase țânțari tip plisse Iași

Home Plase insecte tip plisse

Plasă tip plisse 27 mm cu acționare verticală vine în completarea gamei noastră de produse, fiind o soluție de înlocuire a plaselor de insecte tip rulou vertical. Plasa anti țânțari tip plisse 27 mm cu acționare verticală culisează pe un sistem de role, construcția sa specială, garantând o închidere ermetică. Are o fiabilitate ridicată, imprimând o eleganță aparte locuinței dumneavoastră. Ideală pentru ferestre standard sau ferestre tip ușă. Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsite electrostatic. În costructia ei se folosește sfoară de calitate superioară pentru garantarea funcționării în timp.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014), maro (RAL 8019), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn. Sita pliată are nuanța de gri închis. Plasele tip plisse 27 mm cu acționare verticală pot avea dimensiuni maxime de 1500 mm lățime și de 1500mm înălțime.

Acționarea verticală a plasei tip plisse 27 mm este simplă, aceasta făcându-se prin tragere verticală astfel deschiderea, respectiv închiderea, plasei se realizează extrem de ușor. Plasă tip plisse 27 mm cu acționare verticală poate avea puncte intermediare de oprire. Aceste plase plisse pot fi montate cu ușurință împreună cu rulourile exterioare din aluminiu sau jaluzele exterioare din aluminiu. Montajul sistemelor se realizează prin coltarii de plastic, distribuiți în cele 4 colțuri ale plasei. Accesoriile de plastic pot fi albe sau negre.

Întreținerea plasei plisse este deosebit de importantă, profilul de culisare curatandu-se săptămânal de praf cu ajutorul unui aspirator. În timpul iernii, aceste plase nu se vor manevră.

Culorile standard sunt alb (RAL 9016), maro (Ral 8014), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

Plasă tip plisse 27 mm cu acționare orizontală culisează pe un sistem de role, construcția să specială garantând o închidere ermetică. Are o fiabilitate ridicată, imprimând o eleganță aparte locuinței dumneavoastră. Ideală pentru uși de balcon sau mansardă. Plasa anti țânțari tip plisse 27 mm cu acționare orizontală poate fi cosntruita într-un singur canat, două sau chiar mai multe canate. Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsite electrostatic. În costructia ei se folosește sfoară de calitate superioară pentru garantarea funcționării în timp.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014) și maro (RAL 8019), dar la cerere pot fi vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn. Sita are nuanța de gri închis. Plasele tip plisse 27 mm cu acționare orizontală pot avea dimensiuni ce variază între 300 mm și 3000 înălțime. Pentru dimensiuni mai mari plasele tip plisse se pot îmbină, executându-se sisteme ce ating 6000 mm lățime.

Acționarea orizontală a plasei tip plisse 27 mm în simplu canat este simplă, aceasta făcându-se prin tragere orizontală astfel deschiderea respectiv închiderea plasei se realizează extrem de ușor. Plasa tip plisse 27 mm cu acționare orizontală în simplu sau dublu canat poate avea puncte intermediare de oprire. Plasele tip plisse 27 mm cu acționare orizontală în două canate au o bandă magnetic suplimentară, astfel încât îmbinarea mânerelor sa se realizeze perfect. Aceste plase plisse pot fi montate cu ușurință împreună cu rulourile exterioare din aluminiu sau jaluzele exterioare din aluminiu. Montajul sistemelor se realizează prin coltarii de plastic, distribuiți în cele 4 colțuri ale plasei. Accesoriile de plastic pot fi albe sau negre.

Întreținerea plasei plisse este deosebit de importantă, profilul de culisare curatandu-se săptămânal de praf cu ajutorul unui aspirator. În timpul iernii, aceste plase nu se vor manevră.

 

Plasa anti țânțari tip plisse 17 mm cu acționare verticală culisează pe un sistem de role, construcția sa specială garantând o închidere ermetică. Acest model de plasă este o alternativă sigură la plasele tip rulou vertical. Are o fiabilitate ridicată, imprimând o eleganță aparte locuinței dumneavoastră. Ideală pentru uși de balcon sau mansardă Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsite electrostatic. În costructia ei se folosește sfoară de calitate superioară pentru garantarea funcționării în timp.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014), maro (RAL 8019), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn. Sita are nuanța gri închis. Plasele tip plisse 17 mm cu acționare verticală pot avea dimensiuni maxime de 1200 mm lățime și de 1200 mm înălțime.

Acționarea plasei tip plisse este simplă, această făcându-se prin tragere vericala astfel deschiderea, respectiv închiderea, plasei se realizează extrem de ușor. Plasa tip plisse 17 mm cu acționare verticală poate avea puncte intermediare de oprire. Aceste plase plisse pot fi montate cu ușurință împreună cu rulourile exterioare din aluminiu sau jaluzele exterioare din aluminiu. Montajul sistemelor se realizează prin coltarii de plastic, distribuiți în cele 4 colțuri ale plasei. Accesoriile de plastic pot fi albe sau negre.

Întreținerea plasei plisse este deosebit de importantă, profilul de culisare curatandu-se săptămânal de praf cu ajutorul unui aspirator. În timpul iernii, aceste plase nu se vor manevra.

Plasa plisse 17 mm cu acționare orizontală culisează pe un sistem de role, construcția sa specială garantând o închidere ermetică. Are o fiabilitate ridicată, imprimând o eleganță aparte locuinței dumneavoastră. Ideală pentru uși de balcon sau mansardă. Plasa anti țânțari tip plisse 17 mm cu acționare orizontală poate fi construită într-un singur canat. Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsite electrostatic. În costructia ei se folosește sfoară de calitate superioară pentru garantarea funcționării în timp

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014), maro (RAL 8019), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot fi vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn. Sita are nuanța de gri închis.

Plasă tip plisse 17 mm cu acționare orizontală poate avea puncte intermediare de oprire. Plasele tip plisse 17 mm cu acționare orizontală pot avea dimensiuni maxime de 1200 mm lățime și de 2400mm înălțime. În cazul necesității unor dimensiuni mai mari de execuție, propunem sistemul de plasă tip plisse de 27mm. Aceste plase plisse pot fi montate cu ușurință împreună cu rulourile exterioare din aluminiu sau jaluzele exterioare din aluminiu. Montajul sistemelor se realizează prin coltarii de plastic, distribuiți în cele 4 colțuri ale plasei. Accesoriile de plastic pot fi albe sau negre.

Întreținerea plasei plisse este deosebit de importantă, profilul de culisare curatandu-se săptămânal de praf cu ajutorul unui aspirator. În timpul iernii, aceste plase nu se vor manevra.

Te-ai hotărât? Sună acum și vorbește cu un expert!

Oferim cele mai bune prețuri din Iași

Call Now Button