Plase insecte tip rulou Iași

Home Plase insecte tip rulou

Plasele împotriva insectelor tip rulou cu acționare pe verticală sunt alegerea excelentă pentru posibilitatea strângerii acestora pe timpul iernii sau ori de câte ori este necesar. Sunt confecționate cu casetă și ghidaje din aluminiu prevăzute cu perii antivant, împotriva ieșirii accidentale a plasei, și plasa din fibră de carbon de culoare gri deschis.

Culorilestandard sunt alb (RAL 9010) și maro (Ral 8019), dar la cerere pot fi vopsite în orice culoare din gamă RAL (gri antracit RAL 7016) sau imitație lemn.

Plasele tip rulou verticale pot avea dimensiuni maxime de 2000 mm lățime și 2800 mm înălțime. Acționarea este facilitată de arcuri, deschiderea și închiderea se face astfel foarte ușor, prin manevrarea șnurului de acționare și manerelol pliabile. Pentru închidere, plasă este prevăzută la partea inferioară a ghidajelor cu un profil agățător în care se fixează profilul ce conține mânerele, închiderea fiind perfect etanșă pe toată lungimea acestuia. Montajul plasei tip rulou poate fi făcut atât aplicat pe tâmplărie cât și montată între glafuri cu sau fără ajutorului unui cadru rectangular din aluminiu.

Toate sistemele produse și comercializate de compania noastră sunt dotate cu un amortizor pentru controlul vitezei de rulare a sitei în casetă. În cazul în care plasa se deschide accidental, rularea sitei în casetă se va face în mod constant. Recomandăm că plasele tip rulou vertical să aibă montate sisteme de amortizare. Doar în acest fel sita tip rulou vertical poate funcționa în condiții normale un timp îndelungat.

Culorilestandard sunt alb (RAL 9010) și maro (Ral 8019), dar la cerere pot fi vopsite în orice culoare din gamă RAL (gri antracit RAL 7016) sau imitație lemn.

Plasele împotriva insectelor tip rulou cu acționare pe orizontală simplă (1 canat) sau dublă (2 canate) oferă o protecție excelentă anti insecte pentru deschideri de până la 2400 mm lățime. Sunt confecționate cu casetă și ghidaje din aluminiu și plasă din fibră de sticlă gri.

Plasele tip rulou orizontale simple pot avea dimensiuni maxime de 1800 mm lățime și 2700 mm înălțime.

Acționarea este facilitată de arcuri, deschiderea și închiderea se face astfel foarte ușor, prin manevrarea mânerelor de acționare. Pentru închiderea plasei orizonatale simple se folosește o bandă magnetică care fixează lamela de închidere. Închiderea plasei orizontale duble poate fi realizată în doi timpi astfel: o parte se fixează în poziție intermediară cu opritori iar cea de a doua parte se etansaza față de prima cu o bandă magnetică. Atunci când sunt folosite la intrările pentru uși plasele tip rulou orizontale sunt prevăzute cu ghidaje de culisare speciale: profilul pentru mâner este confecționat din aluminiu extrudat, mai rezistent, prevăzut cu role pentru facilitarea manevrării.

Te-ai hotărât? Sună acum și vorbește cu un expert!

Oferim cele mai bune prețuri din Iași

Call Now Button