Plase tip toc propriu Iași

Home Plase tip toc propriu

Se pot confecționa sisteme de plase anti insecte batante care au toc propriu și balamale metalice cu auto închidere (balamalele au în interior un arc ce ajută la închiderea automată a plasei). Acest tip de plasă anti țânțari având toc propriu din aluminiu este un produs cu un cost mai ridicat față de plasa cu balamale clasică datorită caracteristicilor sale, respectiv profilele suplimentare de ramforsare și tocul propriu, profile ce îi conferă o rezistentă structurală superioară plasei cu balamale clasice fapt pentru care acest produs este recomandat pentru un trafic intens. Spre exemplu, acest produs se va instală în zone unde se circulă frecvent: ușă de terasă, ușă intrare, etc.

Plasa de insecte cu toc propriu poate fi confecționată cu un singur canat, având limitele maxime de 110cm lățime cu 240 cm înălțime sau cu două canate cu limite maxime de 220 cm x 240 cm.

Culorile standard sunt alb (RAL 9016) și maro (Ral 8014), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gamă RAL sau imitație lemn.

Te-ai hotărât? Sună acum și vorbește cu un expert!

Oferim cele mai bune prețuri din Iași

Call Now Button