Plase tip batante Iași

Home Plase tip batante

 Plasele fixe, semifixe sau batante, model clasic, (cu balamale din plastic) sunt confecționate din profile (17mm x 25mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic și îmbinate într-un unghi de 90° cu coltari din plastic având culoarea profilelor. Plasa este de culoare gri având o țesătură fină, astfel încât să nu afecteze vizibilitatea exterioară. În cazul ușilor tip batant, acestea sunt prevăzute cu o bară de rigidizare și 2-3 puncte de prindere (blocatori din plastic). Pe exterior, se instalează un mâner pentru a facilita deschiderea plasei cu ușurință. Produsele noastre vor avea coltari suplimentari montați în profile astfel încât posibilitatea de deformare să fie cât mai mică. Plasele fixe sau batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 120 cm lățime și 280 cm înălțime. Sistemul semifix se poate monta prin accesorii de agățare sau șuruburi de montaj și nu are limite de execuție recomandate.

Întreținerea este deosebit de ușoară, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. În anotimpul rece, plasele fixe sau batante se vor depozita într-un loc ferit de umezeală și îngheț.

Culorile standard sunt alb (RAL 9016), maro (Ral 8014), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

Te-ai hotărât? Sună acum și vorbește cu un expert!

Oferim cele mai bune prețuri din Iași

Call Now Button